27.04.2018.Ливадџија
04.05.2018.Ливадџија
30.04.2018.Ливадџија
| 14.05.2018. ДЕШАВКИ

Date : 23.05.2018. - 24.05.2018.
Location : Скопје
Venue : Капан Ан
Start : 23:30
Price : 200 мкд.

Огромна чест и задоволство е да ви ја претставиме овогодишната промо забава на српскиот фестивал Way Of Life Festival 2018. Специјални гости ќе ни бидат организаторите на фестивалот, кои ќе не удостојат со психоделични диџеј сетови.

За загревање и за затворање на журката имаме два искусни македонски проекти, а за разубавување на просторот ќе се погрижи тимот на Afadrenaline.

Ваше е само да дојдете и да уживате + Четврток е неработен ден, така да можете да се опуштите со танцување до раните утрински часови, во дворот на Kapan An Club.

 
 

Line up 🔊

◆Psychosis◆ / Addicted Org. (Serbia)
https://soundcloud.com/addicted-org
https://www.facebook.com/AddictedOrg/
http://wayoflifefest.org/

◆Dinke◆ / Unnatural Selection (Serbia)
https://www.facebook.com/groups/115473995145939/

  
 

◆Yovie / Synchrosphere◆ / Clock tail rec. (MK)
https://soundcloud.com/syncrosphere-1
https://www.facebook.com/Synchrospheremusic/

◆Mass hypnosis◆ / Various label (Mk)

DECO by
Afadrenaline
http://www.afadrenaline.com/

 
loading...
 

Exibition – Gallery of Myts
https://www.facebook.com/mythofcreationunion/?fref=mentions

Live painting – Bojan Maksimovic – Creation of Artifacts (Serbia)

Влез: 200 ден

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени