| 05.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Оној кој ја следи колку толку кариерата и документарците на Мајкл Мур знае за каков добар режисер се работи и колку неговите документарки имаат поента и вредност. Овој пат, исклучително добриот документарец “Каде да нападнеме следно“…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени