| 23.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Германскиот гигнат Баер сака да ја купи американската агрохемиска компанија Монсанто за неверојатни 66 милијарди долари! За оние кои не се во тек, покрај дискутабилниот убиец на трева кој го произведува Монсанто наречен глифосит, Монсанто е нумеро уно во производство на генетички модификувани семиња за храна.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
22.04.2018. The Chef
20.04.2018. Ливадџија
23.04.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени