| 26.12.2017. ПО ДОМА

Знаеме дека ви звучи неверојатно, но и ова постои – во продолжение ќе видите како изгледа една мала ефтина куќичка која е многу популарна. Оваа куќа е исто така и многу ефтина, а ќе ве чини само 60.000 денари и тоа од темел до кров. Почекајте, додека да видите колку е едноставно…

Се повеќе семејства се одлучуваат за овие алтернативни куќички. Многу се едноставни за изградба, а не чинат премногу. Погледнете во продолжение како изгледа една ваква мала куќичка:

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени