| 14.01.2018. JAM SESSION

THE WACKIDS е рок ен рол бен кој свири кавери ексклузивно употребувајќи мини инструменти, гаџети и детски играчки, сите ”украдени” од детските соби на нивните деца. Слушнете го овој мастеркавер на класикот од Нирвана…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени