| 12.11.2017. JAM SESSION

Вакви тешки логички задачи не се за секого. Особено ако тоа го барате од најголемиот интелектуалец во вашето друштво. Во секој случај добро ќе си се изнасмеете сите, а неговата прајслес збунета фаца ќе ја памтите до крајот на животот… 🙂 Значи идеме – Татко му на Лари има 5 деца. Првите 4 се викаат 10, 20, 30 и 40. Како се вика петото дете?

(756)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
22.11.2017. Ливадџија
24.11.2017. Ливадџија
23.11.2017. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени