| 17.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Во 2009 година се одбележа еден век од постоењето на една од најтајните организации кои скоро 100-на години, никој надвор од највисоките владини функционери нема ниту да ви признае дека постои… МИ5 е најстарата разузнавачка служба во светот и една од најсофистицираните алатки на британската влада. Нејзините вработени работат во тајност и не се јавно обзнаени, а понекогаш, дури и ја кријат својата вистинска преокупација и од нивните семејства.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени