| 21.01.2018. ПО СВЕТОТ

Во изминатите 22 години Марсио Мизаел Матолијас (44) живее во песочен замок опкружен со книги, палки за голф и трски за ловење риба на плажа во Рио де Жанеиро, Бразил.

Неговите соседи го викаат „Кралот“. И тој навистина е крал на својот замок и ужива во неговото кралство.

Бидејќи нема поданици како повеќето кралеви, Марсио сам е задолжен за поправки на замокот: ако некој дел се сруши, сам го поправа. Вели дека не би можел да замисли поинаков живот.

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени