| 09.11.2017. МУАБЕТ

Маргарет Вестагер сака да ги одржи европските пазари конкурентни – што е приина зошто во името на ЕУ го казни Google со 2.8 милијарди долари поради прекршување на одредени правила за доверба, им побара на Apple 15.3 милијарди долари за неплатени даноци и има истражувано во активностите на цела плејада од компании, од Газпром до Фиат, за анти-конкурентски потези… Слушнете ја што има да ви каже…

 

(303)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени