| 13.02.2018. МУАБЕТ

Знаеш ли што сакаш кога ќе умреш? Знаеш ли како сакаш да те помнат? Во длабок, искрен разговор на темата за која повеќето од нас не би разговарале, Мишел Нокс бара да погледнеме во себе и да ги споделиме нашите видувања и убедувања околу смртта со луѓето блиски до нас. Погледнете…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени