Дупло полнети лиснати стапчиња со кашкавал и кулен!

Брзо се прават, а уште побрзо се јадат!

Состојки:
– 500 гр лиснато тесто
– 1 јајце
– 250 гр кашкавал
– 200 гр кулен

 
 

Начинот на подготовка погледнете го во видео рецептот на Милица Михаиловиќ

  
 

(17)

loading...

Вашиот коментар