| 05.01.2018. ДЕШАВКИ

Date : 03.02.2018. - 04.02.2018.
Location : Скопје
Venue : МКЦ
Start : 19:00
Price : 150 - 200 мкд

ВАЖНО: Продажбата на влезници во ограничен број започнува на 16-ти јануари на билетарата на МКЦ.

=======
ИНФО:
Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи, инициран во 2012 година од Направи Заедно (сегашен Балкан Велики), Sixtynine Records и PMG Recordings.Земјотрес секоја година ви го презентира најсвежото од македонската алтернативна музичка сцена.

И оваа година како и минатите, освен музичката програма која ќе се одвива на три стејџови, во холот на МКЦ ќе бидат поставени и изданијата на дискографските куќи како и промотивните материјали на бендовите.

LINE-UP 2018:
• Александар Велики
• Astrolungs
• Baklava
• Душко Јаневски
• E.B.A.M.
• Gargoyles – band
• Јаничари – Janissaries
• KHARA
• Luboyna Љубојна
• Љупа Ангелов
• Mammoth & Yashem
• Мирко Попов
• Morfej
• Nema Labavo
• Палиндром / Palindrom
• Pogan Pagan
• Сашо Митревски
• Schwartzen
• Sethstat Jazz & Mirko Popov
• Short Fuse Hero
• String Forces
• TrendKill
• YÖU

 
 

============

РАСПОРЕД НА НАСТАПИ:
[ќе биде дополнително објавено]

============

  
 

УЧЕСНИЦИ НА ФЕСТИВАЛОТ:
pmgrecordings.com
sixtyninerecords.org
kranrecords.bandcamp.com
FB.com/diehardbooking
akonikojnesviri.bandcamp.com
sharla.bandcamp.com
denyrecords.bandcamp.com
mixcloud.com/BTKRSH
greenhillrecords.bandcamp.com
fb.com/dropseriesskopje
post-global.com
balkanveliki.bandcamp.com
kritika.mk

ПРИЈАТЕЛИ НА ЗЕМЈОТРЕС ♥
Kanal 103
Reborn
Bla Bla Televizija
kritika.mk

Design:
The Fitz

 
loading...
 

ЗЕМЈОТРЕС:6
Фестивал на независна музика
Поддржете ја вашата локална сцена.
• fb.com/zemjotresfest
• twitter.com/zemjotresfest
• #zemjotresfest
• @Земјотрес

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени