| 11.01.2017. ЕВОЛУЦИЈА

 

 

 

 
 

 

 

 

  
 

 

 

Само твојот глас
е најубава мелодија
за моите уши.

 
loading...
 

Само твојата прегратка
е најсигурно место
во кое често се засолнувам
кога стравот ќе тргне
кон мене.

Само твоите усни
можат да ја изгасат
жедта во мене,
да ја избришат секоја лузна
која животот ми ја дал.

Само твојата љубов
ме прави да се чувствувам
толку среќен,
толку богат,
толку исполнет,
со други зборови
ти ме правиш да се чувствувам
жив меѓу мртвите.

(46)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Елвис Нуредини
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени