19.01.2018.Ливадџија
31.01.2018.Ливадџија
26.01.2018.Ливадџија
| 02.02.2018. ДЕШАВКИ

Date : 22.02.2018. - 22.02.2018.
Location : Скопје
Venue : Борис Трајковски центар
Start : 20:00
Price : 800 мкд

ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА, 21 издание во 21 век ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ

Почитувани љубители на добра забава, чист воздух и ПОДОБАР ЖИВОТ, доаѓа 21 издание на Златна БУБАМАРА, кое не смеете да го пропуштите.

Бидејќи нема чист воздух и подобар живот, единствено ни преостанува – добра забава!
Ја затворија Универзална, ни го затворија Метрополис – ни остана само уште БОРИС!
Затоа излезете од општествениот притвор и отворете ги портите за многу подобар живот!
Златна Бубамара ќе се оддржи за последен пат оваа година и за прв пат во Вип Борис Трајковски.

 
 

Патни трошоци не ви признаваме, а за другото че разговараме, дискутираме, дебатираме. И да знаете колку и да трае – ЧЕ СИ СЕДИТЕ!!

Дел од билетите ќе бидат пуштени во он-лајн продажба на 24 јануари преку www.mktickets.mk во точно 12.30 часот и во неколку познати продажни места за билети за кои дополнително ќе ве информираме.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени