| 01.05.2018. МУАБЕТ

Има неколку големи аквариуми низ светот, вклучувајќи го и оној во Џорџија кои имаат големи бели ајкули, најголемите риби во океаните. Арно ама, ниту една од тие ајкули не е прикажана за јавноста. Сите аквариуми имаат безбројни обиди да ги прикажат ајкулите уште од 1970 година па наваму. Проблемот е што експериментот секогаш завршува исто, со мртва голема бела ајкула…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени