loading...
loading…


| 13.09.2017. МУАБЕТ

Главното прашање на кое добиваме одговор е зошто луѓето кои преживеале некаква траума, во просек се посреќни од оние кои добиле на лото? Во текот на нејзиното закрепнување од несреќата, Линдзи Рој развила идеи и начини како да се соочи со одговорот на ова прашање. Дознајте за нејзините спрецифични методи како да се премости природниот негативен курс на умот по ваквите несреќи, одвојувањето од минатите очекувања и аспирации и поврзување со внатрешното “јас“ на многу подлабоко ниво.

(21)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливада.мк22.09.2017. Ливада.мк
Мартин Богатиноски
Душан Димитров

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • Mени