| 09.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Постојат преку милион езера низ светот, но Канада е дом на скоро 60 % од нив. За нивна среќа, ниту едно од тие езера не е толку опасно како она во Африка, кое е лоцирано помеѓу Конго и Руанда.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени