| 19.04.2018. МУАБЕТ

Таканаречениот ефект на социјална мрежа е најдобрата страна која го продава фејсбук кај корисниците, но истовремено и коренот на сите негови проблеми. Она што се случи со Кембриџ Аналитика го потврдува ова тврдење перфектно. Пред многу луѓе да се приклучат на некоја социјална мрежа, таа мрежа не е нешто посебно корисна, или вредна. Но, што повеќе луѓе се приклучуваат кон таа мрежа, станува се повредна. Тоа е ефектот на социјална мрежа. Фејсбук е чекор пред сите, тоа е ефект на социјална мрежа заглавена на стероиди…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени