| 22.02.2018. МУАБЕТ

Погледнете која било мапа или глобус, не дека ќе завршите во Шведска ако сте тргнале накај Украина, освен ако нели, сте ептен надарени со осет за навигација и ориентација, ама мапите не се точни. Зошто? Затоа што е математички невозможно да бидат точни! Погледнете за што станува збор…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени