| 17.05.2018. МУАБЕТ

Многу музичари ги преферираат овие 300 годишни инструменти, прашањето е дали всушност навистина вредат толку?

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени