| 26.04.2018. МУАБЕТ

Претседателот Доналд Трамп и неговата одлука за “ограничен удар“ на Сирија од пред две недели е воспоставена татктика помеѓу американските претедатели. Арно ама, еве зошто некои сметаат дека нема да донесе ништо добро…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени