| 14.02.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Сегашниот конфликт во Украина почна во 2014 година. Денес, таму има 100.000 борци кои се стационирани во државата, правејќи го регионот еден од најмилитизираните во светот. На истокот од земјата, Украинските безбедносни сили се во борба со сепаратистите кои се поддржани од Русија.

(4)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени