| 28.11.2017. МУАБЕТ

Табата Кофи зборува за важноста да се биде искрен со себе и да се држиш до своите принципи. Она го има посветено својот професионален живот на постигнување одлични резултати, како успешна бизнисменка, сопственичка на компанија, фризерка, едукаторка, мотивационен тренер и бизнис консултант. Таа без сомненине е ѕвездата на малите бизниси. Погледнете што има таа да ви каже…

(4)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени