Неговател/ки и помошници – Дејкер Хоум

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 071/ 262 802 Дејноста на компанијата Day Care е давање на професионални услуги за грижа и нега на деца, грижа и нега на возрасни лица и одржување на домаќинства (перење, пеглање, готвење и чистење) за потребите на клиентите, односно семејствата во град Скопје. Компанијата… Read More Неговател/ки и помошници – Дејкер Хоум

Промотер/ки – Медија Планет

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 09/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 077/426-021 Трговско издавачка куќа, поради проширување бара: – 2 продавачки (постојано вработување) – 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год. Дополнителни информации на тел:077/426-021, mail: [email protected] (75) 00

Комерцијалист – Гетро

Регион: Гостиварски Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: „Гетро“-Гостивар има потреба од еден комерцијалист за продажба Потребни квалификации: • Минимум средно образование • Општо познавање на компјутери • Поседување на возачка дозвола (Б-категорија) Плата по договор Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл: [email protected] (62) 00

International Conference on Research in Management & Economics

International Conference with great opportunities for networking and meeting researchers from various countries. International Publication of accepted papers. Venue: University of Belgrade. Management is the process of effective and efficient deployment of human and material resources in planning and organizing of resources with the aim of meeting the organizational goals and targets. We hear times… Read More International Conference on Research in Management & Economics

Администратор – Ваш Курир плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 071255960 Познавање на работа со компјутери (MS Office) Личен профил: – Организираност и одговорност – Одлични комуникациски вештини – Професионалионален и љубезен однос кон клиентите – Способност за индивидуална и тимска работа – Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност – Способност за работа под притисок и… Read More Администратор – Ваш Курир плус

Дистрибутер

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 26/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Фирма од Скопје (прехренбена индустрија – трговија), има потреба од Дистрибутер, како дел од нашиот тим. Опис на работната позиција: – помош при спремање на роба во магацин, утовар и истовар на робата која се носи по комитенти, – се работи со ПСИОМ апарати… Read More Дистрибутер

Општи работници – Бато енд Дивајн Графикс Центар

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, Bato&Divajn Graphic Center има потреба од работници (машки и женски лица) за работа во печатница !!! Потребни квалификации: – Завршено средно образование; – Претходно работно искуство во печатница ќе… Read More Општи работници – Бато енд Дивајн Графикс Центар

Повик до граѓанските организации за учество на настани за вмрежување

Младинскиот културен центар – Битола, во соработка со Фондацијата за Претприемачки сервис за млади, распишува повик за граѓански организации и креатори на младински политики за учество на настани за вмрежување. Во текот на октомври, ноември и декември годинава ќе се одржат три дводневни настани за вмрежување со вкупно 60 учесници. Настаните ќе бидат целодневни и… Read More Повик до граѓанските организации за учество на настани за вмрежување

Продавач – Калекерамика

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 19/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 023131341 Калекерамика(Kaleceramica) нуди можност за вработување на комуникативни и динамични лица кои се ориентирани на остварување продажни цели и резултати на работно место : 1.Архитект дизајнер – за директна работа со клиентите /1 канд. 2.Презентер- за директна работа со клиентите /1 канд. 3.Магационер-1 кандид.… Read More Продавач – Калекерамика

Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Хигиеничар Квалификации: • Минимум средно образование, • Со или без работно искуство Потребни карактеристики и вештини: • Развиени комуникациски вештини, • Организираност, способност за тимска… Read More Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД