ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070292683 Агенција Рејтинг вработува ПР менаџер! Агенција Рејтинг има потреба од ПР менаџер со најмалку 3 години искуство во областа чија одговрност ќе биде создавање и одржување на позитивен јавен имиџ на клиентите и нивна максимална застапеност во медиумите. Потребно е одлично познавање на… Read More ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 16/11/2018 Емаил: global1logistics.net Контакт телефон: 075776444 We are looking for a reliable Billing Clerk to perform tasks that will help us monitor our revenues. You will be responsible for keeping track of money owed to us by customers, preparing invoices and updating records. As a billing clerk, you must… Read More Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Пивара Скопје со повик до младите

EДУКАТИВНИОТ ЦЕНТАР НА ПИВАРА СКОПЈЕ ВЕ ПОКАНУВА НА ПЕТНАЕСЕТТАТА ОБУКА „ВЕШТИНИ ЗА УСПЕХ“ Што ќе научам? Преку конкретни чекори, интерактивни дискусии и преку размислувања во поглед на вештините за живот и вештините за водење бизнис, обуката „Вештини за успех” е создадена за да поттикне дополнителен напор за подобри резултати во барањето работа, отвореност за учење,… Read More Пивара Скопје со повик до младите

Контролор – Дрога колинска

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 15/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Стани: Контролор за квалитет Локација: Скопје, СБО Кафе Во склоп на СТРАТЕШКО ВИЗНИС ПОДРАЧЈЕ НА КАФЕ, Атлантик Група ги држи водечките позиции на повеќето пазари на поранешна Југославија. Така, Атлантик Група представува водечки производител на кафе во регионот, во кој доминира потрошувачката на турско… Read More Контролор – Дрога колинска

Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 14/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070633922 ПЗУ Дентиссимо има потреба од вработување на стоматолошка сестра. Сите кандидати со завршено средно медицинско, било кој профил – медицинска сестра, стоматолошка сестра, забен техничар, лаборант, РТГ техничар, со положен државен испит и желба за работа може да аплицира CV на маил: [email protected]Read More Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 047/231-192 ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од лицe за приватно физичко обезбедување, со соодветна лиценца за обезбедување од Комората на Република Македонија за приватно обезбедување. Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се пријават… Read More Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 02/01/2019 Емаил: [email protected] Контакт телефон: We are currently looking for a BI developer for our software engineer team based in Macedonia. This position will work closely with our clients to develop analytic solutions, reports, and dashboards to meet the operational improvements and efficiencies in a fast-paced environment. This role… Read More Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис

8th International Conference on Clean and Green Energy

Welcome to the official website of the 2019 8th International Conference on Clean and Green Energy-ICCGE 2019 will be held during February 13-15, 2019 in Milan, Italy. ICCGE 2019 will bring together innovative academics and industrial experts in the field of Clean and Green Energy to a common forum. The primary goal of the conference… Read More 8th International Conference on Clean and Green Energy

Билетопродавач – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 047/231-192 ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од билетари со минимум завршено средно образование. Претходно работно искуство на работно место со продажба ќе се смета за предност. Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се… Read More Билетопродавач – Транскоп АД Битола

Консултант – ФД М Кеш Македонија

Регион: Велешки Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070216762 М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од: Кредитен консултант Работни обврски: Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели; Развој и одржување на база на клиенти на локацијата; Клиентска услуга… Read More Консултант – ФД М Кеш Македонија