Востание фестивал 4 / Vostanie festival 4

 
 

Датум: 14.12.2018
Место: Скопје
Локација: МКЦ
Почеток: 18:30
Цена: 350 – 450 мкд

ВОСТАНИЕ ФЕСТИВАЛ 4

BORN FROM PAIN (Европски хардкор легенди)
VIOLENT CHAPTER (Белград, Србија)
ФЛУКС (Скопје)
YOU (Скопје)
AGAINST THEM ALL (Битола)
TRIGGERED (Куманово)

14-ти Декември (петок) / МКЦ Скопје
Врати 18:30, почеток 19:00 часот
Билети во предпродажба на билетара во МКЦ по цена од 350 денари. На ден на концерт 450 денари.

(54)

Вашиот коментар