Здраво Млади 8

 
 

Date: 01.09.2018 – 02.09.2018
Location: Скопје
Venue: Кеј “Димитар Влахов“ 15
Start: 00:00
Price: 600 мкд

Поздрав другарки и другари!

Пред нас е осмото издание на фестивалот на нова музика Здраво Млади!

До сега потврдени изведувачи:
12:00 „Јуниор програма“ – 5+ бенд

На вечерната програма до сега потврдени изведувачи:
CIGARETTES AFTER SEX (САД)
WOODEN SHJIPS (САД)
REPETITOR (Србија)
BLANCK MASS (Англија)
CAMERA (Германија)
ERIC COPELAND (САД)

+ уште изведувачи ќе бидат најавени наскоро.

Билети по цена од 600 денари можете да набавите преку продажната мрежа на MkTickets и на Билетарница МКЦ (Билетарница МКЦ до 16ти август работи од 16:00 до 20:00)

(34)

Вашиот коментар