Златно ланче од бижутерија

 
 

Датум: 26.09.2018
Место: Скопје
Локација: Дом на АРМ
Почеток: 21:00
Цена: 1.000 мкд

Хит претставата со најпопуларниот актер во регионот, премиерно и кај нас. Уверете се и вие зошто веќе три години Андрија Милошевиќ ја засмејува публиката.

(76)

Вашиот коментар