Златно Славејче 2018

 
 

Датум: 16.11.2018 – 19.11.2018
Место: Скопје
Локација: Македонска Филхармонија
Почеток: 11:00
Цена: 250 мкд

Почитувани деца и родители,

Оваа година 48-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 16, 17, 18 и 19 Ноември 2018 во салата на Македонска Филхармонија, сите претстави се со почеток од 11:00, 13:00 и 17:00h за сабота и недела.

Билетите ќе може да ги набавите преку продажната мрежа на МкТикетс, BabyShop.mk и во Југотон.

Ветуваме одлична забава и атмосфера со специјални ефекти. 😉

(30)

Вашиот коментар