МКЦ за Скопје

 
 

Датум: 26.07.2018
Место: Скопје
Локација: Мкц
Почеток: 15:30
Цена: Слободен влез

55 години од скопскиот катастрофален земјотрес. МКЦ за Скопје е настан кој не потсетува на солидарноста на скопјани, на солидарноста кон Скопје, на интензивноста, обединетоста и хуманоста на луѓето.

Програмата за оваа година е следнава:

Галерија:
20:00
Restart – Изложба на старата и младата генерација на македонски уметници

Филмска програма:
Досие Скопје:
Епизоди 1 – 10
Почеток: 15:30
Kино Фросина & Плато МКЦ

Музичка програма:
Плато МКЦ
22:30
Ayuune Sule (Гана)
Александар Велики (Македонија)
Hornsman Coyote (Србија)
Natty Fiyah SS (Македонија)
+ промоција на нов видео спот на Sethstat & Мирко Попов

Влезот е бесплатен.
Се гледаме на 26ти јули во МКЦ, за Скопје ♥

(33)

Вашиот коментар