Принцот Жаба- Театарска Престава За Деца

 
 

Датум: 02.09.2018
Место: Скопје
Локација: Зоолошка градина
Почеток: 12:00
Цена: 50 мкд

Повелете заедно да уживаме во прекрасната престава за деца “Принцот Жаба” во изведба на актерите од Театар Крик.

Влезот за преставата е бесплатен, односно се плаќа само влез во Зоолошка градина.

Почетокот е во 12:00

(48)

Вашиот коментар