Промоција на нов албум од Тоше Проески – “Secret Place”!

 
 

Датум: 02.11.2018
Место: Скопје
Локација: СЦ Борис Трајковски
Почеток: 20:00
Цена: 250 – 800 мкд

На концертот ќе биде промовиран и албумот „Secret Place“ со нови, досега необјавени песни од Тоше Проески. „Материјалот се работеше во студиото на познатиот англиски продуцент Енди Рајт, автор на хитовите од претходниот англиски албум на Тоше – ’The Hardest Thing’“,

Билети во продажба во ЈУГОТОН РЕКОРДС и на www.jugoton.mk

(17)

Вашиот коментар