Статуафест – Другото лице на улицата

 
 

Датум: 14.09.2018
Место: Скопје
Локација: ул. Македонија
Почеток: 18:30
Цена: Слободен влез

Со огромно задоволство Ви најавуваме дека на 14 и 15 септември на ул. Македонија со почеток од 18:30ч. па се до полноќ ќе се случува „СТАТУАФЕСТ – Другото Лице На Улицата“, меѓународен фестивал на уличните живи статуи и останатите. На фестивалот се подразбира дека ќе има и музичка програма, дџ сетови и едно многу интересно сценско изненадување за сите оние кои ќе го посетат овој настан.

Наскоро ќе ги објавиме и имињата на продуцкиите кои ќе настапат на фестивалот и како улични живи статуи, но и на музичките артисти.

Следете ја страната на СТАТУАФЕСТ.

Фестивалот финансиски е поддржан од град Скопје.
Спонзори на фестивалот се винарската визба ТИКВЕШ, ресторанот МЕАНА Б (Јавор Агапи Мрзенци), ЦИВИЛ …,
Настанот е во организација на здружението на граѓани ТЕАТРОСК.

(73)

Вашиот коментар