Стенд Ап Спектакл Наречен Едноставно Најдобри

Датум: 20.10.2018
Место: Скопје
Локација: Дом на АРМ
Почеток: 20:00
Цена: 500 мкд

ВЕЧЕР НА УРНЕБЕСНО СМЕЕЊЕ И ЗАБАВА! Неша Бриџес, Срѓан Олман и Срѓан Јовановиќ за првпат во пеколна стенд ап комбинација. Ќе ги гледате сега и можеби никогаш повеќе. Тројцата стенд ап мускетари кои досега распродадоа дваесет ивенти гостуваат во Скопје, во своето омилено место на стенд ап злосторството.

Перформансери пар екселанс, мајстори на својот занает, со хумор кој просто растура, бриљираат од Триглав до Гевгелија. Не ја пропуштајте можноста да бидете на настан кој е буквално распродаден.Овој пат нема карти за спонзори, сите се пуштени во продажба, затоа што само вие можете да направите да биде вистински распродадено.

(10)

 
 

Вашиот коментар