Фестивал на Органска Храна #8

 
 

Датум: 01.09.2018 – 02.09.2018
Место: Скопје
Локација: Градски Парк
Почеток: 11:00
Цена: Бесплатно

Град Скопје Ве поканува на осмиот по ред “Фестивал на Органска Храна” кој оваа година ќе се случи на 01-02, Септември, на добро познатата локација Школка – Градски Парк, Скопје.

Повеќе од 20-тина органски производители и изложувачи на органски производи, интерактивна програма, забава…

Бидете дел од настанот на кој заедно ќе градиме здрави навики. Следете не’ за повеќе информации околу програмата, која наскоро ќе биде објавена.

#ГрадимеЗдравиНавики #ФестивалНаОрганскаХрана

(74)

Вашиот коментар