Црнила Remix – октомври во МКЦ

 
 

Датум: 20.10.2018
Место: Скопје
Локација: МКЦ
Почеток: 17:00
Цена: 250 мкд

Црнила remix на репертоар во МКЦ!

Кој не ја гледаше на Zdravo Mladi и Црнила Remix / 43. MOT 2018
20. ОКТОМВРИ 20:00
е датумот за супер помината вечер во МКЦ.

Билети на билетарница во МКЦ по цена од 250 денари.

И да, нема гратиси! 🙂
___

Повеќе информации за претставата на нашата страна www.facebook.com/CrnilaRemix

(49)

Вашиот коментар