Electric Universe во Скопје!

 
 

Датум: 20.10.2018
Место: Скопје
Локација: СЦ Борис Трајковски
Почеток: 23:00
Цена: 400 мкд

Журкаџики и журкаџии!!!

SUN Production и Urban Club MK ја најавуваат новата сезона со ветување дека истата ќе биде најдобра досега!!!

За отворањето да биде како што доликува имаме навистина специјален гостин, проверен избор на артист кој гарантира неповторлива журка…

Во сабота на 20 октомври во Скопје со настап во живот ќе го чуеме и видиме еден од пионерите на психоделичниот звук, берлинскиот дј и продуцент и транс легенда

ELECTRIC UNIVERSE
www.facebook.com/electricuniverseofficial

Домашна поддршка SUN Production дјите

DARE
SOUNDKILLAH

Сабота 20 октомври 2018
Сала БОРИС ТРАЈКОВСКИ
Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 400 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и сите продажни места на www.kupikartizase.com

(20)

Вашиот коментар