End of summer Ladies Night во Cineplexx

Датум: 29.08.2018
Место: Скопје
Локација: Cineplexx
Почеток: 19:00
Цена: 180 мкд

Ги пропуштивте најдобрите летни хитови во кино?
Во среда, 29.08, можете повторно да ги погледнете по цена од 180 денари.
👑 Ocean’s 8
🎤Mamma Mia 2
👭The spy who dumped meОчекувајте многу изненадувања 💝🎀🎁

Се гледаме на најдобриот End of summer Ladies Night 💃во Cineplexx, од 19:00 часот.

(18)

 
 

Вашиот коментар