Enter Fest

 
 

Датум: 29.08.2018 – 03.09.2018
Место: Скопје
Локација: СЦ Борис Трајковски
Почеток: 17:00
Цена: Непознато

Музички ураган , невиден досега на овие простори ќе му се случи на главниот град . Од 29 август до 02 септември, на две сцени, надвор и внатре во спортскиот центар Борис Трајковски, започнува ново музичко доживување за сите љубители на добра забава.

Билетите се веќе во продажба, и тоа по цена од 990 денари за блок влезница. Истите може да се купат онлајн на MkTickets, нивната продажна мрежa, како и во локалите на Trend Caffe , Next Bar & Food, Mr.Jack, Cali Café , Kalabalak Park, Custom Pub во Скопје и Bar Cube, Ministerstvo i Bar Trgovski во Куманово

(45)

Вашиот коментар