Horror Night во Cineplexx

 
 

Датум: 06.09.2018
Место: Скопје
Локација: Cineplexx
Почеток: 19:00
Цена: Непознато

Кога една млада калуѓерка умира во изолиран романски манастир, Ватикан испраќа двајца внатрешни истражители: свештеник трауматизиран од неговото минато и почетничка на прагот на нејзините последни завети. Заедно, тие ја откриваат грешната тајна на монашката заедница. Ризикувајќи ги не само своите животи, туку и нивната вера и нивните души, тие се соочуваат со злобна сила во облик на истата демонска калуѓерка која која веќе ја освои публиката во “The Conjuring 2”. Така, манастирот се развива во ужасното бојно поле на живите и проклетите.

БИЛЕТИТЕ СЕ ВЕЌЕ ВО ПРОДАЖБА!

(29)

Вашиот коментар