Matador во Скопје!

 
 

Датум: 03.11.2018
Место: Скопје
Локација: Арена Борис Трајковски
Почеток: 23:00
Цена: 600 мкд

SUN Production и Urban Club MK Ви го претставуваат гостувањето на еден од најбараните и најактуелните дји и продуценти во моментов, човекот кој во 2014 и 2016 е прогласен за најдобар LIVE PERFORMER, а после тоа се е историја…

MATADOR во Скопје!!!
www.facebook.com/MatadorOfficial
www.soundcloud.com/matador_official
www.youtube.com/channel/UCEqaHGIDkFrcI5kFzGnjFLA
www.instagram.com/matador_official
www.twitter.com/Matador320

Сабота 3 ноември
Сала Борис Трајковски Скопје
Старт 23:00

Влезници во претпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и сите продажни места на www.kupikartizase.com

Почетна цена за првите 300 влезници 600 денари!!!

(20)

Вашиот коментар