Skopje Beer Fest

Датум: 20.09.2018 – 22.09.2018
Место: Скопје
Локација: Стадион АРМ
Почеток: 20:00
Цена: Слободен влез

Најдобрите пива проследени со богата музичка програма и вкусна храна. Влезот е бесплатен! Следете нè за повеќе информации.

(82)

 
 

Вашиот коментар