Skopje Classic Day 2018

 
 

Датум: 14.10.2018
Место: Скопје
Локација: парк Авионче
Почеток: 10:00
Цена: Бесплатно

“Skopje Classic Day 2018” Меѓународен настан во паркот Авионче во населбата Аеродром отворен за историски возила (Автомобили и Мотоцикли) како и за современи класици на мотоцикли, инспирирани од легендите во минатото. Настанот е наменет за дружење со класиката на тркала, убава музика и релаксирано дружење.

(90)

Вашиот коментар