Skopje Design Week 2018

 
 

Датум: 21.11.2018 – 25.11.2018
Место: Скопје
Локација: Public room
Почеток: 21:50
Цена: Слободен влез

Ве покануваме на 8то издание на Неделата на дизајн во Скопје!

Повелете на изложби! Концерти! Дегустација на пијалоци и храна! Презентации на дизајнери од Германија! Работилници за деца и возрасни!

Дружење за сите генерации, во Јавна Соба и Лукс, од 21. до 25. ноември.

Влез слободен, забава загарантирана!

Oтворање: 21.11. // 21ч.
Фестивалска програма: 22. – 25. 11. // 10 – 24 ч.
Повеќе информации за случувањата и изложувачите:www.ministryofpleasure.net

_________________________________________

You are all invited to the 8th edition of Skopje Design Week!
You are welcome to our exhibitions! Concerts! Food and drink tastings! German designers’ presentations! Workshops for children and adults!

It’s an event for all generation, happening from 21st till 25th of November at Public Room and LUX.

Free entrance!

Opening: 21.11. // 21h.
Programme: 22. – 25. 11.; 10 – 24h
Full programme and exhibitors: www.ministryofpleasure.net

(49)

Вашиот коментар