Taksirat Festival #20

 
 

Датум: 08.12.2018
Место: Скопје
Локација: Арена Борис Трајковски
Почеток: 19:00
Цена: 500 мкд

Главната вечер и финалната прослава на јубилејната 20-ка на ТАКСИРАТ ги има првите потврдени гости:

? Pendulum DJ set,
? Mando Diao,
? Therapy?,
? Smut,
? RAHZEL заедно со
? the X-Ecutioners,
? Nouvelle Vague,
? TRAP DA FUCK UP,
? Dubioza kolektiv,
? SAF Sound System,
и други наскоро…

Датумот резервиран, 8-ми декември – Таксират е во Арена Борис Трајковски, а Арената во сосема поинакво издание за оваа вечер со врвна продукција за препознатливата атмосфера на Таксират, две сали, три фестивалски бини, Таксират селекција на значајни музички имиња и капацитет за 10.000 посетители.

? ПРОМО-БИЛЕТИ со најповолната цена: 500 денари! САМО ДО 16.11.

20 години ТАКСИРАТ, преврти го Скопје наопаку!

(77)

Вашиот коментар