Би можеле да се збогатите: Колку вредат денеска цигарите МТ

 
 

На една страна за огласи на социјална мрежа Фејсбук се продава кутија цигари „МТ Филтер” само за колекционери и тоа со почетна цена од 100 евра.

И како што тоа обично се случува, цената предизвика дискусија меѓу корисниците на оваа социјална мрежа. Според едни цената за само една кутија цигари од 100 евра е преголема, па и покрај тоа што се работи за производ од минатото кој повеќе не може да се најде на пазарот, додека други го бранеа оној што ги објави фотографиите и бараше понуда напоменувајќи дека истата е наменета само за колекционери.

(192)

Вашиот коментар