(Видео) Дрон им додева на работниците за да не работат прекувремено

 
 

Јапонците се познати како работлив народ, но прекувремената работа станува проблем не само за вработените туку и за менаџерите, кои полека сфаќаат дека им се потребни вредни, но одморени и задоволни работници. Едно од понудените решенија за проблемот е дрон што им додева на оние кои работат прекувремено.

(46)

Вашиот коментар