Виолета има 4 години и 160.000 следбеници, ова е новото најубаво девојче на целиот свет

 
 

4 годишното девојче од Русија за многумина е новото најубаво девојче на целиот свет.

Инстаграм профилот на малата Виолета и нејзиниот пет години постар брат Дима, со кој работи нивната мајка Екатерина го следат повеќе од 160.000 следбеници, од кои многумина тврдат дека малото девојче е најубавото кое некогаш го виделе.

И додека некои се прашуваат дали е добро за децата да бидат под светлото на рефлекторите од мали нозе, другите се полни со комплименти за бајковитите фотографии кои нивната мајка ги објавува на социјалните мрежи.

(437)

Вашиот коментар