Денес има 58 години: Ќе се изненадите кога ќе видите како изгледа денес Пипи Долгиот Чорап

 
 

Кога ја добила улогата на Пипи Долгиот Чорап, шведската актерка Ингр Нилсон имала само осум години. Денес има 58 и работи како секретарка.

Филмовите и сериите од 1969 и 1970 година се снимени според книгата на Астрид Линдгрен,а подоцна настанал и анимиран филм „Пипи Долгиот Чорап“.

Иако поминале многу години, Ингер Нилсон и денес многумина ја препознаваат, поради карактеристичната насмевка и љубопитниот поглед.

Нилсон и подоцна се појавувала во неколку филмови и серии, се појавила и во популарно шведско реално шоу “Kändisdjungeln”, а минатата година снимила и филм “The Here After”. Денес работи како секретарка во една компанија и среќно е мажена.

(400)

Вашиот коментар