Како ќе изгледа планетата Земја до 2066 година?

 
 

Не грижете се, ништо не се случува… Тоа е само уште една ќеса со ѓубре, уште едно пластично шише, уште една употребена пелена, уште една картонска кутија…

Но, ова важи за милиони луѓе кои го помислуваат ова кога оставаат отпадоци наоколу, а ова е резултатот. Што се случува со нашата свест? Што ќе се случи со нашата планета до 2066. година?

(62)

Вашиот коментар